پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

لندن پایتخت پولشویی دنیا

یک روزنامه آمریکایی به نقل از اسناد پاندورا فاش کرد که انگلیس و آمریکا، محل پنهان کردن پول‌های سرقت‌شده در سراسر جهان و پایتخت پولشویی دنیا هستند.
نیویورک‌تایمز در گزارشی خاطرنشان کرد: در اسناد پاندورا نام بیش از 330 سیاستمدار و مقام دولتی از بیش از 90 کشور و معاملات مالی مخفی و مشکوک و بیش از 130 میلیاردر اهل روسیه، آمریکا و کشورهای دیگر فاش شده اما اگر تنها یک کشور در قلب این سیستم وجود داشته باشد، آن کشور انگلیس است. انگلیس به همراه مناطق تحت کنترل خود، نقش کلیدی در پنهان کردن وجوه نقد و دارایی‌ها در سراسر جهان دارد. این کشور، همان‌طور که یکی از اعضای حزب محافظه‌کار حاکم بر این کشور در هفته گذشته گفت، «پایتخت پولشویی در جهان» است و شهر لندن هسته اصلی این سیستم است.
برای انگلیس که بخش مالی‌اش در حال تجربه کردن مشکلات اقتصادی گسترده‌ای است این موضوع به اندازه کافی بد است. برای جهان این موضوع حتی بدتر است. بسیاری از ابزارهای پیچیده و مبهم، از جمله شرکت‌های صوری و مفرهای مالیاتی به علاوه محرمانه بودن سیستم بانکی و مقررات مالی مملو از سهل‌انگاری دارایی‌های ثروتمندان را در شرایط مبهم و پیچیده‌ای از نظر قانونی قرار داده است.
پناهگاه‌های مالیاتی همانند جزایر کوک، جزایر ویرجین انگلیس و جرسی (یکی از جزایر مانش) در کانون این روند قرار دارند که می‌توانند همانند پناهگاهی برای قاچاقچیان عمل کنند. افراد ثروتمند و شرور پول خود را به آنجا می‌برند تا از آن محافظت کنند و در عین حال از قوانین و مقررات و مالیات‌هایی که از آنها خوششان نمی‌آید فرار کنند.
پولی که در پناهگاه‌های مالیاتی نگهداری می‌شود حیرت‌انگیز است. برآوردها از شش تا 36 تریلیون دلار متغیر است. آمریکا، با شرکت‌های صوری خود در ایالت دلاور و شرکت‌هایی در ایالت داکوتای جنوبی، مدت‌هاست که بخش بزرگی از این سیستم محرمانه است. مجموعه‌ای از کشورهای اروپایی، از جمله لوکزامبورگ، ایرلند و سوئیس سبب ارائه مسیرهایی برای فرار می‌شوند.
در این میان بر اینکه شبکه انگلیسی بزرگ‌ترین شبکه در نوع خود است، آمده است: شاخص محرمانه بودن مالی شبکه عدالت مالیاتی و رتبه‌بندی پناهگاه‌های مالیاتی نشان می‌دهد انگلیس و زیرشاخه‌های فراساحلی آن در رتبه اول قرار دارند. بیش از دوسوم از 956 شرکتی که اسناد پاندورا آنها را به مقامات دولتی ربط می‌دهند در جزایر ویرجین انگلیس ایجاد شده‌اند. مرکز این روند تاریک شهر لندن است. پذیرش این پول‌ها توسط انگلیس نوعی شکست خود است. مرکز مالی این کشور شاهد پیامدهایی همانند نابرابری منطقه‌ای، اقتصاد نامتعادل، کاهش بهره‌وری، سرمایه‌گذاری متوقف شده، تورم و فساد سیاسی است. پس از سال‌ها ریاضت اقتصادی و در بحبوحه کمبود مواد غذایی و سوخت، انگلیس دیگر توان مدیریت شهری به این ابعاد را ندارد.
اما این جهان است که بیشترین آسیب را می‌بیند. این سیستم سبب ایجاد مصونیت برای تجار و رهبران سیاسی و همچنین پنهان شدن سرمایه و محافظت از ثروت می‌شود. این سیستم اغلب عاری از پاسخگویی و غالبا قابل ردیابی نیست.
نیویورک‌تایمز تصریح کرده که برای از بین بردن بی‌عدالتی و فساد باید با پناهگاه‌های فساد محافظت شده در لندن مقابله شود.
گفتنی است انگلیس و آمریکا به همراه فرانسه، پایه‌گذاران حلقه مافیایی موسوم به FATF است. این کارگروه هرچند به نام مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم و جرایم سازمان‌یافته تاسیس شد، اما در واقع ایجاد حاشیه امنیت برای دولت‌های غربی است که بیش از 76 درصد پولشویی‌ها و جرایم سازمان‌یافته را در کنار حمایت از تروریسم جهانی میزبانی می‌کنند و ضمنا بهانه‌ای برای فشار اقتصادی به کشورهای مستقلی مثل ایران است.
مقر FATF در پاریس است. پاریس همزمان میزبان جنایتکارترین گروه‌های تروریستی مثل سازمان منافقین است.

اپراتور 1000

اپراتور 1000

19 مهر 1400 142  0  0

حتماً برای شما هم پیامک‌های تبلیغاتی زیادی در طول روز ارسال می‌شود. شاید حتی به این موضوع هم دقت کردید که این پیام‌ها با شماره‌های متفاوتی فرستاده می‌شوند. امروز ما در این مقاله که توسط تیم تحریره سامانه پیام کوتاه شیراز به ثبت رسیده است قصد داریم فقط در مورد خطوط ۱۰۰۰ صحبت کنیم و از مزایا و معایب آن بگوییم تا اگر قصد خرید پنل پیام کوتاه دارید در انتخاب خود دقت نظر داشته باشید .پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامک همراه باشید . 

 



تاریخچه اپراتور ۱۰۰۰ رهیاب گستر : 

شرکت رهیاب رایانه گستر با سرمایه گذاری شرکت خدماتی تاید واتر به عنوان سرمایه‌گذار اصلی در سال 1377 راه اندازی شد. و پس از آن اپراتور 1000 در سال 1384 به عنوان اولین شرکت ارائه دهنده ارسال پیامک تبلیغاتی انبوه معرفی شد. 
مزایای اپراتور 1000 در سامانه پیام کوتاه بسیار زیاد است و نحوه انتخاب شماره های 1000 کاملا آزاد می باشد و هیچ محدودیتی برای انتخاب شماره وجود نخواهد داشت. به عنوان مثال شما می توانید شماره همراه خود را پس از سرشماره 1000 قرارداده و در صورتی که این شماره قبلا و توسط ارگان یا فرد دیگری  فعال نشده باشد می‌توانید  آن را به عنوان شماره اختصاصی خود فعال نمایید. این ارقام بین ۶ تا ۱۴ رقم متغیر می‌باشد.  

حال که با اپراتور 1000 آشنا شدید بهتر است با مزایا معایب آن هم  آشنا شوید .


مزایای خطوط 1000 :

- تعرفه مناسب پیامک و خطوط

- سرعت بسیار بالا در ارسال

- قابلیت انتخاب شماره دلخواه بعد از پیش شماره 1000

- سرعت بالا و خرید سیستمی شماره

- کیفیت بالای گزارشات پیام

- به روز نمایی گزارش ها

- ارسال پیامک هدفمند  و دریافت فایل گزارش ( نکته : خطوط 1000 بازگشت هزینه پیامک های نرسیده به مخابرات و بلک لیست پیام های تبلیغاتی پس از دریافت گزارشات را دارد .)

- تماس با پشتیبانی پیام رسون  در تمام روزهای هفته، از ساعت 8 صبح تا 10 شب

- 30 روز عودت وجه 

- قدیمی ترین خطوط در حوزه پنل پیامکی و مورد استفاده شرکت ها و برندهای مشهور 

 
معایب خطوط 1000:

- تفاوت شماره های سفارشی با شماره های غیر سفارشی

- رنج بالای تعداد شماره های بلک لیست پیامک تبلیغاتی

- قیمت بالای ارسال پیامک به اپراتورهای غیر همراه اول

- ضریب قیمت 1.2 ارسال نسبت به دیگر اپراتور ها

 

پیام رسون :


اگر قصد تبلیغ دارید و می‌خواهید از بهترین روش تبلیغ یعنی بازاریابی پیامکی استفاده کنید می‌توانید با توجه به شرایط کسب و کارتان ، اپراتور 1000 را انتخاب کنید اما باید ابتدا نسبت به خرید پنل پیامک اقدام کنید سپس درخواست شمارش خط 1000را بدهید .
سامانه پیام کوتاه شیراز به عنوان یکی از پیشگامان ارائه‌دهندۀ خدمات پیام کوتاه با شرکت رهیاب رایانه گستراین امکان را دارد ، که خط اختصاصی با شماره 1000 را برای کاربرانش فراهم کند و به عنوان یکی از پیشرفته ترین سامانه پیام کوتاه در ایران تا رسیدن شما به موفقیت همراهتان خواهد بود
.

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید . 

پایان سیاست مدارا با باکو

در ماجرای تنش اخیری که آذربایجان علیه ایران به‌راه انداخته است، نیات و انگیزه‌هایی مبتنی بر دیدگاه‌های اقتصادی،‌ سیاسی، ‌امنیتی و ژئوپلتیک وجود دارد. دکتر شعیب بهمن، پژوهشگر مسائل اوراسیا در گفت‌و‌گو با جام‌جم معتقد است که هدف آذربایجان، بازی کردن در پازل ترکیه و رژیم صهیونیستی برای تغییر ژئوپلتیک در منطقه قفقاز و مسدودسازی مسیرهای ارتباطی ایران با اروپا است. وی بر این باور است که تاکنون جمهوری اسلامی ایران در قبال تحرکات تنش آمیز جمهوی آذربایجان، برخورد بزرگوارانه‌ای داشته و در شرایط کنونی با توجه به بی توجهی مقامات این کشور نسبت به این رفتار سخاوتمندانه اکنون جمهوری اسلامی به این نتیجه رسیده که برخورد قاطع و محکمی را علیه هر گونه تحرکات مضر منافع ملی ایران انجام داد. ایران قطعا با تغییرات ژئوپلتیک منطقه مخالف است، چراکه منافع ملی ایران ایجاب نمی‌کند و اجازه نمی‌دهد که نقشه ژئوپلتیک منطقه تغییر کند.
 

 به نظر شما هدف مقامات جمهوری آذربایجان از به‌راه‌اندازی جنجال اخیر سیاسی و رسانه‌ای اخیر علیه ایران چیست؟
از دو جنبه می‌شود به این قضیه نگاه کرد. یک جنبه این است که مقامات جمهوری آذربایجان در طول سال‌های گذشته اقدامات و تحرکات ضدایرانی زیادی را سامان داده‌اند. از پناه دادن به گروه‌های تجزیه‌طلب قوم‌گرا تا همکاری‌های نظامی و امنیتی و اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی جزو اقداماتی بود که باکو علیه ایران در سال‌های گذشته ترتیب داده اما به‌رغم این اقدامات جمهوری اسلامی ایران سعی کرده یک نگاه بزرگ‌تری به باکو داشته باشد و بزرگوارانه از تحرکات باکو بگذرد. بخش مهمی از این رفتار، ناشی از صبر راهبردی ایران است و بخشی دیگر آن هم به خاطر پیوندهای مذهبی، فرهنگی و تمدنی میان ملت‌های ایران و جمهوری آذربایجان است. به هر حال ایران، وزن بیشتری در حوزه‌های تاریخی، تمدنی و ژئوپلتیک نسبت به کشور آذربایجان دارد. بنابراین در حال حاضر اقدام ایران در برگزاری مانور نظامی، دولت علی‌اف را به نوعی غافلگیر کرده، آنها تصور می‌کنند صبر راهبردی ایران رو به اتمام است و از این مساله هراسناک شده‌اند. دومین جنبه‌ای که می‌شود به موضوع نگاه کرد این است که جمهوری آذربایجان همان‌طور که در سال‌های گذشته سعی کرده با برجسته کردن تهدید ایران به همکاری خود با رژیم صهیونیستی مشروعیت بخشد، در حال حاضر از این طریق می‌خواهد به افکار عمومی مردم خودش این طور القا کند که ایران یک تهدید جدی برای این کشور است تا از این طریق بتواند همکاری‌های خود با اسرائیل، ترکیه و دیگر کشورها را افزایش دهد و این نوع همکاری‌ها را در جوار مرزهای ایران مشروعیت ببخشند. بنابراین دولت علی‌اف یک هدف دوگانه را در حال حاضر درخصوص این مساله دنبال می‌کند.


 نکته اینجا است که شاید بهانه اولیه برای شروع این تنش‌آفرینی مربوط به دستگیری رانندگان ایرانی باشد اما در پس قضیه، موضوع جلوگیری از صادرات ایران به روسیه از مسیر ترانزیتی ارمنستان برجسته می‌شود. تحلیل شما در این زمینه چیست؟
یکی از اهداف مهم جنگ ۴۴ روزه قره‌باغ در سال گذشته، ایجاد تغییرات ژئوپلتیک در منطقه قفقاز بود و هدف‌گیری مهم این تغییرات هم تاثیرگذاری بر مزیت‌های جغرافیایی ایران از یکسو و ایجاد اشکال و حتی انقطاع مسیرهای ارتباطی ایران به اروپا بود. به این معنا که هدف بزرگی که جمهوری آذربایجان به پشتوانه ترکیه و اسرائیل دنبال می‌کرد، این بود که بتواند منطقه جنوبی ارمنستان را که هم‌مرز با ایران بود، تحت اشغال دربیاورد و به قول خودشان یک کریدور ترک یا دالان ترک در این منطقه ایجاد کنند تا سرزمین اصلی آذربایجان را به نخجوان متصل کنند. اگر این اتفاق رخ می‌داد، برای ایران تبعات ژئوپلتیک بسیار گسترده‌ای داشت. از جمله این‌که برخی از مسیرهای ارتباطی فعلی میان جمهوری آذربایجان و نخجوان و بین جمهوری آذربایجان و ترکیه از مسیری غیر از ایران عبور می‌کرد. این مساله می‌توانست به تحرکات این دو کشور علیه ایران دامن بزند. علاوه‌بر این، مسدود شدن مرزهای ایران به ارمنستان می‌تواند موجب این شود که ایران از یکی از مسیرهای سه‌گانه ارتباطی با اروپا باز بماند. چون در حال حاضر ایران سه مسیر مشخص به اروپا از ترکیه،‌‌ آذربایجان و ارمنستان دارد. قاعدتا مسدودسازی مسیر ارمنستان به این معنا بود که دو مسیر باقیمانده در اختیار ترکیه و‌ جمهوری آذربایجان خواهد بود و این دو کشور می‌توانستند در مواقع مقتضی، به عنوان یک اهرم فشار علیه ایران از آن استفاده کنند. کما این‌که در سال‌های گذشته بارها این اتفاق افتاده است. دولت ترکیه با افزایش تعرفه ترانزیت موجب اختلال در مسیر ارتباطی ایران به سمت اروپا شده و دولت آذربایجان هم با انواع چالش‌آفرینی‌ها خسارات زیادی را به تجار و رانندگان ایرانی که حامل کالاهای مواد غذایی و فاسدشدنی بودند، وارد کرده است. بنابراین یک هدف مهم و عمده آنها از طرحی که دنبال می‌کردند، تاثیرگذاری بر ارتباطات ایران به سمت اروپا بود که به هر حال با هوشیاری به‌موقع ایران، چه در جریان جنگ ۴۴ روزه قره‌باغ و چه در جریان تحولات اخیر، این طرح آنها تا حد زیادی ناکام گذاشته شده، اما این واقعیتی است که همچنان در دستور کار دولت‌های جمهوری آذربایجان و ترکیه خواهد بود. ایران باید دست به اقدامات جدی‌تری برای مقابله با طرح‌های این‌چنینی بزند که درواقع به تغییرات ژئوپلیتکی در منطقه منجر می‌شود.


 یکی از مباحثی که در ادبیات هشدارگونه مقامات کشورمان خطاب به دولت آذربایجان وجود دارد، این است که ما از تمامیت ارضی ایران دفاع می‌کنیم. تهدیدات آذربایجان تا چه اندازه می‌تواند متوجه تمامیت ارضی ایران باشد؟
صرفا مساله متوجه تمامیت ارضی ایران نیست، چون اساسا نه آذربایجان و نه ترکیه، هیچ‌کدام توانایی تعدی به تمامیت ارضی ایران را ندارند. البته هر دو کشور در طول سال‌های گذشته پناهگاه و مامن برخی از گروه‌های تجزیه‌طلب قومی بوده‌اند، امکانات زیادی را در اختیار این گروه‌ها قرار داده‌اند، امکانات رسانه‌ای و حتی استودیو در شهرهای مختلف ترکیه و آذربایجان دارند و امکان برپایی میتینگ و همایش دارند. از سویی دیگر تلاش‌های بسیاری زیادی برای حمایت مالی از این گروه‌ها صورت گرفته اما این‌که تصور کنیم در حوزه‌های نظامی هم این دو کشور به ایران تعدی انجام بدهند، کاملا منتفی است. چون قدرت نظامی ایران را به‌خوبی می‌دانند و به این امر واقف هستند که در صورت انجام چنین خطایی، با یک پاسخ قاطع و محکم مواجه خواهند شد. آن چیزی که مدنظر است و در سال گذشته هم مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته، تغییر مرزهای بین‌المللی در منطقه قفقاز است. یعنی همین طرح کلانی که در دست داشتند، می‌خواستند جنوب ارمنستان را تحت اشغال در بیاورند و آنجا را به یک گذرگاهی مبدل کنند. اگر این گذرگاه شکل می‌گرفت، تبعات ژئوپلتیک بسیار زیادی برای ایران درپی داشت. متاسفانه در حال حاضر دولت ارمنستان در موضع ضعف قرار دارد و توانایی مقابله با زیاده‌خواهی‌های آذربایجان و ترکیه را ندارد. به همین خاطر باکو، آنکارا و در پشت صحنه، اسرائیلی‌ها تصور می‌کنند که می‌توانند طرح خود را پیش ببرند. اما همان‌طور که وزیر دفاع و فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند، حتی اگر دولت ارمنستان توانایی حفظ مرزهای خود را نداشته باشد، باز هم ایران اجازه تغییرات ژئوپلتیک و تغییر مرزهای بین‌المللی را در منطقه نخواهد داد.


 برخی از کارشناسان معتقدند گویی آقای پاشینیان، رئیس‌جمهور ارمنستان نرمش‌هایی نسبت به ترکیه و آذربایجان نشان داده و گویی که در پازل ترکیه حرکت می‌کند. تا چه اندازه این تحلیل را قبول دارید؟
اساسا زمانی که آقای پاشینیان در ارمنستان روی کار آمد، باعث خروج طیف قره‌باغی‌ها شد. قره‌باغی‌ها طیفی روس‌گرا در ارمنستان محسوب می‌شدند. خروج این طیف از قدرت، معامله در مورد مساله قره‌باغ را برای دولت آقای پاشینیان ساده‌تر کرد. چون زمانی که این طیف بر سر قدرت بودند، اجازه رخ دادن اتفاقاتی که در یک سال گذشته شاهد آن هستیم،‌ نمی‌دادند. بنابراین تغییر و تحولات در داخل دولت ارمنستان تاثیر مستقیمی بر شرایط امروز منطقه گذاشته و پروژه که آقای پاشنیان دنبال می‌کند، نه‌تنها تبعات در جنگ ۴۴ روزه خلاصه می‌شود؛ بلکه او اساسا به دنبال عادی‌سازی روابط با ترکیه است و در تفکراتش اینگونه محاسبه می‌کند که وجود اختلافات تاریخی میان ارمنستان و ترکیه، به ضرر این کشور است و باید این اختلافات را حل کرد. اما آقای پاشینیان چون سابقه سیاسی چندان برجسته‌ای ندارد، شاید به‌درستی نمی‌تواند نیات آقایان اردوغان و علی‌اف را درک کند. او هنوز به این مساله واقف نشده که هر گام از عقب‌نشینی او، به صد گام پیشروی آذربایجان و ترکیه منجر خواهد شد. حتی می‌تواند به از دست رفتن بخش‌های زیادی از ارمنستان منتهی شود.


 توجه به برخی از اظهارات مقامات آذربایجانی حاکی از این است که گویی دولت این کشور حساب ویژه‌ای روی برگزاری دو مانور نظامی یکی با ترکیه و دیگر با پاکستان و ترکیه باز کرده است. حتی برخی مقامات آذربایجان هم تهدید کردند در صورت تعرض نظامی ایران، پاکستان از آذربایجان حمایت خواهد کرد. با توجه به نوع تعاملات ایران و پاکستان، تا چه اندازه می‌توان احتمال داد که در صورت اوج‌گیری تنش، پاکستان به ضرر ایران تحرکاتی انجام دهد؟
واقعیت آن است که در طول جنگ سال گذشته پاکستان یک بازیگر مهم و اساسی به‌شمار می‌آمد. یعنی در طول جنگ ۴۴ روزه، کمک‌های نظامی پاکستان به جمهوری آذربایجان موثر بود. بنابراین این همکاری نظامی چیز جدیدی نیست. البته نقطه وصل این همکاری قطعا کشور ترکیه است که به شکل سنتی روابط بسیار نزدیکی با پاکستان دارد. اما پاکستان یک بازیگر موثر در تحولات قفقاز به شمار نمی‌آید، به این معنا که به تنهایی در تحولات این منطقه نقش‌آفرینی نمی‌کند. قطعا حضور پاکستان همان طور که در جنگ سال گذشته از حضور ترکیه تبعیت می‌کرد، در آینده هم به حضور این کشور وابسته است. از این رو باید ایران هشدارهای لازم را به پاکستان هم در مورد مسائل افغانستان و هم در مورد مسائل قفقاز بدهد و از این کشور بخواهد بیش از این در مورد مسائل قفقاز مداخله نکند. چون این مداخله می‌تواند مداخله مضری باشد. پاکستان کشور همجوار با قفقاز نیست که از تبعات هرگونه جنگ و نزاعی بخواهد آسیب ببیند. در نتیجه نقش ایران و رایزنی‌های جمهوری اسلامی در این برهه زمانی با پاکستانی‌ها، اهمیت بسیار زیادی دارد تا آنها حد و حدود بازیگری خودشان را در تحولات آینده به‌خوبی بتوانند درک کنند و بیش از آن نخواهند نقش‌آفرینی کنند.


 ابتدای گفت‌و‌گو اشاره کردید به برخورد بزرگوارانه ایران درخصوص سال‌ها اقدامات تحرک‌آمیز جمهوری آذربایجان و ما این روزها شاهدیم که ایران قاطعانه در حوزه منافع ملی خود اقدام می‌کند. آیا به نظر شما همان صبر راهبردی باعث گستاخی‌های طرف آذربایجانی نشده و در واقع واکنشی که اخیرا نشان دادیم، تا چه اندازه می‌تواند تاثیرگذار باشد؟
در سال‌های گذشته دو دیدگاه درباره مقابله با تحرکات آذربایجان وجود داشته است. یک دیدگاه این بود که ایران باید نگاه سخاوتمندانه‌ای به جمهوری آذربایجان داشته باشد. دیدگاه دیگر این بود که ایران باید تحرکات باکو را در حوزه‌های مختلف با پاسخ متقابل مواجه کند. در حال حاضر تنشی که باکو در برابر سخاوتمندی ایران ایجاد کرده، تهران را به این جمع‌بندی رسانده که دیدگاه اول دیگر کاربردی نخواهد داشت. در طول چند سال گذشته، جمهوری آذربایجان برای این‌که بتواند به خاک نخجوان دسترسی داشته باشد، از خاک ایران استفاده کرده، بدون این‌که کمترین بهایی در حوزه حق ترانزیت بپردازد. این در حالی است که تردد چند کامیون ایرانی از مسیری که تنها بین ده تا ۱۵ کیلومتر آن وارد خاک آذربایجان می‌شود، در کنار آن حق ترانزیت بالا و بعد هم دستگیری رانندگان ایرانی، یک اشتباه استراتژیک از سوی آذربایجان است و معنایی جز این ندارد که جمهوری آذربایجان می‌خواهد سطح تنش با ایران را افزایش دهد. بنابراین در شرایط فعلی، ایران به سمت دیدگاه دوم شیف و گذر کرده است. مبنی بر این‌که هرگونه تحرک آذربایجان علیه منافع ایران با پاسخ متقابل باید مواجه شود و قطعا در این رویارویی آذربایجان بازنده بزرگ خواهد بود.

وردپرس چیست ؟

وردپرس چیست ؟

6 مهر 1400 810  0  0

امروز ما در شیراز اس‌ ام‌ اس می‌خواهیم شما را با یکی از جذاب ترین و کارآمدترین ابزارهای سایت که همان وردپرس هست آشنا کنیم و از تاریخچه آن و چگونگی پیدایش وردپرس صحبت کنیم . پیشنهاد می کنم تا پایان این مقاله با سامانه پیام کوتاه شیراز همراه باشید تا بیشتر با وردپرس آشنا شوید . 

 

وردپرس چیست ؟ : 

اگر بخواهیم به زبانی ساده و عامیانه وردپرس را تعریف کنیم این گونه تعریف می‌شود که وردپرس یک نرم‌افزار و  یا یک بستر برای ارائه وب سایت است ، اما اگر بخواهیم تخصصی وردپرس را تعریف کنیم اینگونه می‌شود که وردپرس یک cms یا یک سیستم مدیریت محتوا است . در واقع وردپرس پلتفرمی است  که با استفاده از آن می توان به کاربر های گرامی وب سایت را ارائه داد . وردپرس همانند یک نرم افزار وورد است که روی سیستم نصب می شود و شما می توانید با استفاده از آن متن های مختلف را تایپ و چاپ کنید و آن را به اشتراک بگذارید . 

 


 

تاریخچه وردپرس : 

وردپرس اولین بار در سال 1382 شمسی ساخته شد. این برنامه شاهکار حاصل تلاش “مت مولن وگ” و “مایک لیتل” می‌باشد. قضیه از این قرار است که این دو دوست عزیز در حال نوشتن وردپرس با سیستم b2/cafelog بودند که سازنده این سیستم یعنی آقای “میشل والدریگی” هم به همکاری با آن ها پیوست.

این سه نفر  بعد از تلاش و مشقت بسیار در نهایت توانستند وردپرس را توسعه بدهند و آن را تا جایی بهبود بدهند که وردپرس به جایگاهی که الان این همه محبوب و پر استفاده شده است برسد.

سپس در سال 1387 قابلیت هایی چون شورت کد ها، قابلیت نصب و به روز رسانی افزونه ها از داخل پنل فراهم شد.

بعد از سه سال در اوایل دهه 90 شمسی نسخه 3.0 وردپرس منتشر شد که قابلیت هایی مثل هدر و پس زمینه و پست های سفارشی در اون ایجاد شد. سر انجام در سال 1394 وردپرس قابلیت ریسپانسیو بودن و پشتیبانی از اموجی ها را نیز در بر گرفت .

 

علت محبوبیت وردپرس : 

در گذشته ای نه چندان دور اگر کسی قصد داشت برای کسب و کار خودش یک وب سایت شخصی طراحی کند حتما باید به یک تیم یا یک فرد حرفه ای در این کار مراجعه می‌کرد و در قبال طراحی یک سایت باید هزینه نسبتاً زیادی را پرداخت می‌کرد .  تیم طراح وب سایت نیز در در قبال دریافت هزینه بالا موظف بودند که تمام جوانب یک وب سایت را در نظر بگیرد از جمله ظاهر به روز ، امنیت بالا ، پشتیبانی قوی ،  توجه به سئو  و .... که پیدا کردن یک تیم یا یک فرد ماهر که توانایی و دانش لازم را برای طراحی یک وب سایت ایده آل و حرفه‌ای را داشته باشد کار دشواری بود . از همین رو با وجود این مشکلات کاربران تلاش کردند که خودشان طراحی سایت را به عهده بگیرند و به همین دلیل به  cms ها توجه کردند چرا که از هزینه بسیار کمتری برخوردار بود .

 رفته رفته با گذشت زمان این افراد  به  cms های بهتر ( که همان وردپرس می‌شد)  روی آوردند  چرا که این cms  ها ( حال چه ساده چه پیشرفته ) چالش های گفته شده را نداشتند  .

برای مثال کسی که می خواست یک سایت روانشناسی را برای خودش طراحی کند در اولین مرحله هزینه کمتری را باید برای طراحی سایت پرداخت می‌کرد وحتی  زمانی که تمایل داشته باشد که سایت خود را عوض کند فقط کافیست کمی با  وردپرس آشنایت پیدا کند و خودش این کار را انجام دهد و یا از کسی  دیگری کمک بگیرد.  همچنین با نصب افزونه برای وردپرس می‌تواند برای گسترش قابلیت وب سایت و نصب پوسته ها برای زیبا کردن سایت اقدام کند .

پیدایش cms و وردپرس ، نه  تنها به اشخاصی که کسب و کار داشتن کمک زیادی کرد بلکه توانست به برنامه‌نویسان هم کمک کند تا با تمرکز بر ارائه یک افزونه با قیمت پایین‌تر،  مشتریان بیشتری داشته باشند و پشتیبانی بهتری به مشتریان ارائه دهند . در کل می‌توان گفت با ورود افزونه ها به وردپرس مثل این می‌ماند که چندین تیم برنامه نویس حرفه ای و عالی دارند در کنار یکدیگر کار می کند ضمن اینکه هزینه بسیار کمی را دریافت می‌کنند .

 


 

آیا وردپرس برای سایت های بزرگ جوابگو است ؟: 

جواب این سوال بله  است . خیلی از شرکت‌های بزرگ هستند که برای تبلیغات به سراغ سایتهای اختصاصی رفتن اما این بدین معنا نیست که وردپرس نمی تواند سایت‌های بزرگ را هندل کند و خیلی راحت می‌تواند برای سایت‌های بزرگ هم پاسخگو باشد  چراکه خود وردپرس به زبان php نوشته شده است و از نظر عملکردی عالی می باشد . 

در این بین چیزی را که خیلی باید جدی بگیرید هاست است فرقی نمی‌کند که از سایت وردپرس استفاده می‌کنید یا اختصاصی در هر دو صورت باید  هاست مورد نظر را عالی تهیه کنید چرا که ضعیف بودن هاست باعث پایین آمدن سرعت شما میشود .

 

پیام رسون : 

در این مقاله که توسط تیم تحریریه سامانه پیام کوتاه شیراز به ثبت رسیده است سعی کردیم شما را با وردپرس آشنا کنیم . هدف ما از معرفی وردپرس  این است که اگر بخواهید برای خود سایتی را طراحی کنید با کمترین هزینه برای خود این کار را انجام دهید .  ما  در نمایندگی پیامک شیراز به همه مشتریان خود این وعده را داده ایم که در همه شرایط آنها را راهنمایی می‌کنیم و برای پیشرفت آنها از هیچ آموزشی دریغ نخواهیم کرد . اگر قصد خرید وردپرس را داشتید میتوانید با تیم پشتیبانی ما در سامانه پیامک شیراز تماس بگیرید تا تیم ما شما را به طور کامل راهنمایی کنند .

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید .